Det är lätt att vara glad…

Skrivet den 25 Jun, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

… när solen skiner, värmer hud och hår. När det turkos havet förstorar havets botten och förminskar fiskarna som simmar mellan de badande. En svalkande läsk, en glass som smälter innan jag hinner äta upp den. Glada båtresenärer som stojar långt där ute, som hoppar från aktern. Jag kisar mot himlen för att konstatera att den är helt molnfri. Ett flygplan var fjärde minut fullt av förhoppningsfulla och soltörstande turister.
En lätt bris från ett stort hav.
Jag nås av meddelanden om låga gradantal, regn och rusk, från vännerna. Drar ett djupt andetag och lyfter blicken.
Ytterligare ett lager av solskyddsfaktor och en ny pocketvärld att bläddra i. Efter Sista testamentet och drömmen om en kärleksfull värld flyttar jag till Kuba och Drömhjärta, ser mig om och är glad att solen skiner idag också.

Lämna en kommentar