Dags att skriva önskelista

Skrivet den 10 Nov, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Det lackar mot jul. Jo det är faktiskt sant. Och snart får man frågan; vad önskar du dig? Så jag tänkte vara lite försigkommen i år och redan nu börja skriva på min lista. Och skulle jag ändra mig så kan jag skriva om, lägga till och dra ifrån. Och jag har alltid fått höra att ingenting är dumt, fel eller tokigt att önska sig. Så i år tänker ja ta i från tårna.

Min önskelista
– Att få luncha med Ranelid – jag vill så gärna veta hur han tänker?
– En ständigt gyllenbrun hy – istället för den gråblå som börjar infinna sig.
– Något att smaska på som förbränner kalorier.
– Ett hejdundrandes releaseparty för min bok  – ska bara bli klar och antagen först…
– En stor sponsor till Tjejzonens verksamhet så att vi kan stötta fler tjejer.
– En semesterresa till Grekland. Det borde vara billigt nu.
– En liten hustomte som gillar att tvätta bilar och stryka tvätt.
– En fredagskock – så att jag slipper hämtmat.
Kram Anne

Lämna en kommentar