Bokmässeruset håller i sig

Skrivet den 30 Sep, 2013 under Personligt | Inga kommentarer

IMG_3140

Det är många som vittnar om dagen-efter-känslan idag, också kallad bOksmällan. Själv går jag runt med ett stort leende på läpparna – kanske är det bOkruset som inte vill ge sig. Att ha varit med på bokmässan och fått möjlighet att prata om sin bok och träffa så många bokvänner känns fantastiskt härligt.

Tack alla härliga vänner för att ni tog er tid att komma förbi vår monter! Tack alla nya bekantskaper för att ni köpte eller nyfiket bläddrade i (för att köpa senare) min bok. Tack alla författarkollegor och förlagsvänner för att ni med öppna armar bjuder på era erfarenheter och kloka råd.

Jag har tidigare delat med lite av bilder från mässan. Söndagens höjdpunkt var att en kort stund få samtala med Agneta Sjödin från HOI:s monterscen. Vi talade om relationer och om att göra-upp kanske oftast handlar om att bli färdig med en fråga själv, hellre än att få upprättelse. Och när det gäller relationer var vi rörande överens om att de alltid tillför något, att man alltid växer med dem, men att det gäller att vara rädd om sig själv.

Och om inte från en scen, så hoppas jag få möjlighet till fler samtal om min bok, om relationer (och kanske med Agneta) framöver.

Nu ska jag sätta mig och vänta på bOksmällan.

Lämna en kommentar