Att-göra-listor…

Skrivet den 9 Sep, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Det som planeras blir gjort, sa en klok person. Jag älskar planer och jag älskar att pricka av listor. Ingenting går upp mot den härliga känslan av att ha gjort färdigt någonting, klarat av ett uppdrag, en uppgift, eller bara kommit ihåg att… Min almanacka (jag föredrar Ordning&Redas pappersalmanacka) är full av små påminnelser med saker jag måste göra, som jag sedan kan pricka av. Konkret och tydligt. Planer och listor får mig att känna mig produktiv. De är beviset på att jag får saker gjorda.
Idag ägnar jag dagen åt att göra listor som ska fyllas med höstaktiviteter. Hellre många och små än få och stora. För att kunna pricka av så mycket som möjligt. Eftersom jag har 68 kapitel kvar att redigera i mitt manus så är listan redan där lång. Härligt. Därtill ska min hemsida göras om, helst bli ett med bloggandet… Det måste lösas, jag ska göra en plan för egenutgivning (joodå, ni ska få köpa boken allihop), familjebestyr, ordna hemmet, företagandet, allt ska upp på listan. Till och med blanketten till Skatteverket. Förhoppningsvis blir den nu inskickad om den hamnar på listan.

Lämna en kommentar