Ångest och vitlök

Skrivet den 28 Jan, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Vitlök ska vara ett effektivt skydd mot förkylningar, varulvar och vampyrer, sägs det. Det är väl gott och väl. Men att den på vägen oroar magen och framkallar känslor av ångest har jag aldrig tidigare upplevt. Efter en svulstig måltid på en välrenommérad restaurang med en huvudrätt som fullkomligt badade i denna lök, plågas jag nu av en ond ande som bosatt sig i både bröst och mage. Natten har varit full av aktivitet, osannolika drömmar. Hu, vad vitlök kan ställa till det! Halsen brinner fortfarande, 12 timmar efter intagandet av maten, och demonerna svävar runt i min kropp.

Nu hoppas jag innerligt att löken kommer till nytta. Jag förväntar mig således att slippa både förkylningar och vampyrbesök de närmsta månaderna.

Lämna en kommentar