77 kapitel på tre dagar

Skrivet den 23 Maj, 2012 under Okategoriserade | 2 kommentarer

Jag har har inte kunnat slita mig. När jag väl började att skriva om (igen) så var det som att jag inte kunde släppa. Med risk för att trådarna skulle sprätta iväg åt fel håll. Så jag har hållit hårt och jobbat som en galning, TROTS att det är sol och varmt ute. Nu är de stora dragen gjorda. Saga har blivit sårigare, historien landar inte så mjukt längre och ett antal oklarheter får sina förklaringar.
Nu är det finlir, kanske några kommatecken som ska slipas på. Sen är det dags att ge sig ut i den stora, vidunderligt läskiga, förlagsvärlden igen. Den här gången känns det som att jag har något bra att erbjuda. Wish me good luck!

2 Kommentarer

 1. Anna Kreutz Wirfelt
  23 maj, 2012

  Anne, du är fantastiskt flitig. Det kommer att löna sig. Jag ser verkligen fram emot att få läsa boken igen. All lycka till dig. Det kommer att gå jättebra.

  Reply
  • Anne Liljeroth
   23 maj, 2012

   Anna, nästa vecka kommer jag och botaniserar bland krukor och trädgård!

   Reply

Lämna en kommentar