6 september närmar sig med stormsteg

Skrivet den 29 Jul, 2013 under Personligt | 4 kommentarer

IMG_2046Äntligen moln på himlen och en lång dag framför datorn. Jag kan börja räkna ner dagarna inför den 6 september och min bokrelease. Det börjar bli dags att förbereda sig – på allvar. Snart kommer boken.

Någon har sagt att det är bättre att vara öppet nyfiken än att planera för mycket och skapa fel förväntningar. Och lite så blir det ju eftersom jag aldrig tidigare har skrivit en bok, aldrig tidigare blivit utgiven och således inte har en aning om vad jag förväntas göra i höst. Men spännande är det och visst är det svårt att inte hoppas för mycket. (Vi debutanter brukar ju få höra det…)

Men nu ska här planeras; för bokrelease, för bokprat, för signeringar, för bokmässan och kanske en liten turné? Vill du att jag kommer och berättar om hur boken blev till, hur jag tänkte, varför jag skrev den? Hör av dig.

4 Kommentarer

 1. Tosse
  7 augusti, 2013

  Bokhandeln Ugglan och biblioteket i Skara väntar på dig!

  Reply
  • Anne Liljeroth
   7 augusti, 2013

   Det gillar jag! Ugglan har fått ett förhandsex – ska ringa och kolla vad de tyckte…

   Reply
   • Tosse
    11 augusti, 2013

    Jag kan prata med Fredrik och stöta på honom om du vill

    Reply
    • Anne Liljeroth
     12 augusti, 2013

     Du är väl för go! Ja om du vill göra det så vore det ju toppen. Jag känner ju inte Fredrik, men Åsa M säger att det är en bra kille 🙂
     Jag ska ta mig ner till Skara i slutet av augusti, för Åsa ville göra en intervju till tidningen…. Då går jag och hälsar på hos Ugglan naturligtvis.

     Reply

Lämna en kommentar